Adverteren op lifestyle blog

Dagelijks bezoeken vooral veel Nederlandse vrouwen Hunger for Life. Dit is daarom een perfecte plaats om je artikelen of bedrijf te promoten aan de (vrouwelijke) health-, sport-, travel- en mindful-freaks van Nederland. Wil je adverteren op deze lifestyle blog? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op.

Adverteren

Als je je bedrijf wilt promoten aan de Nederlandse sportvrouw, is Hunger for Life dé plek waar je dit perfect kunt uitvoeren. Er zijn veel mogelijkheden op Hunger for Life. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om je bedrijf of product in de schijnwerpers te zetten.

Bannerplaatsing

Op Hunger for Life zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van banners. In de sidebar zijn verschillende plaatsen voor banners. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot het plaatsen van een banner in de header. Voor prijzen of wensen kun je altijd contact met me opnemen.

Gesponsorde publicatie

Wil je een nieuw product uitlichten of een event promoten? Ik sta altijd open voor het schrijven van een gesponsord bericht, als het onderwerp maar aansluit bij mijn kernthema’s Body, Mind, Food of Travel. Wel wil ik er dan altijd bij vermelden dat het om een gesponsord bericht gaat en dat de publicatie tot stand is gekomen naar aanleiding van een samenwerking tussen jouw bedrijf en Hunger for Life.

Winactie ter promotie

Winacties doen het altijd goed. Wil je producten beschikbaar stellen voor een winactie, dan denk ik altijd graag met je mee.

Review publicatie

Werk je met een product dat aansluit op mijn doelgroep? Een gadget, een cursus, een fysieke locatie als een restaurant of sportschool? Nodig me uit! Ik kom graag langs om je locatie of product uit te testen en mijn ervaring te delen met de volgers van Hunger for Life.

Geïnteresseerd in een van bovenstaande opties of wil je gewoon eens sparren met Hunger for Life? Leuk! Neem onderaan deze pagina eenvoudig contact op.

Op lifestyle blog Hunger for Life komen dagelijks veel vrouwelijke bezoekers

Word de regisseur van je eigen mindset. Kom bijvoorbeeld fysiek in beweging als je vast zit in je werk. En voedt je lijf daarna met heerlijk en makkelijk voedsel. Ik reis veel om tot mezelf te komen en de wereld te ontdekken; zie mijn traveltips! Ik help je graag meer zin te krijgen in het leven!