Bloggers uitnodigen? Hunger for Life is erbij!

Wil je lifestyle bloggers uitnodigen voor de promotie van jouw bedrijf, dan ben je hier op de goede plek! Organiseer je een evenement of lanceer je een product, of iets daar tussenin? En ben je op zoek naar gratis promotie? Hunger for Life is er voor je! Via mijn blog of verschillende social media kanalen als Facebook, Instagram of Pinterest, deel ik graag mijn review of verslag over jouw bedrijf, evenement of product.

Lifestyle bloggers uitnodigen

Ik inspireer bijna dagelijks Nederlanse, sportieve, reislustige en mindful vrouwen via mijn blog en social media kanalen. Vanuit eigen ervaring deel ik inzichten en inspiratie voor gave workouts, gezonde en makkelijke recepten, traveltips voor op ieders bucketlist en tips voor een mindfull en stressvrij leven. Met mijn enthousiasme voor nieuwe hypes en hot topics kan ik jouw bedrijf ook helpen.

Review of verslag

Hunger for Life is graag aanwezig bij jouw evenement of productlancering. Ik kan je gratis promotie bieden in de vorm van een review of verslag op mijn blog. Ook verspreid ik graag mijn enthousiasme over jouw bedrijf via mijn social media kanalen. Mits het natuurlijk aansluit bij mijn kernwaarden Body, Mind, Food en Travel. Op verzoek kan ik ook filmopnamen en foto’s maken en delen. Dat kan ‘meteen’ of zelfs ‘live’ via mijn Facebook of Instagram. Of later via dezelfde accounts, of op Pinterest.

Lifestyle blog Hunger for Life uitnodigen

Hunger for Life uitnodigen op jouw event of productlancering is niet moeilijk. Ik ben altijd bereikbaar via info@hungerforlife.nl, maar je kunt ook hieronder het contactformulier invullen. Ik reageer altijd binnen één dag en als mijn agenda het toelaat, ben ik ook altijd van de partij om jouw bedrijf van gratis promotie te voorzien. Altijd met een flinke dosis positieve energie, een vleugje enthousiasme en 100% betrouwbaarheid. Ik zie graag je bericht tegemoet!