Gratis ochtend meditatie aanvragen

Leuk dat je de gratis ochtend meditatie wilt ontvangen. Vul hieronder je gegevens in en ik stuur hem je zo snel mogelijk toe! Ik ben altijd benieuwd wat jullie vinden, dus als je vragen of opmerkingen hebt, laat het me zeker even weten. Dat kan via mijn Facebook, Pinterest of Instagram!

Ochtend meditatie

Sowieso adviseer ik je in de ochtend te mediteren, maar al helemaal met deze meditatie. Bij het begin van je dag is de meeste rust te vinden. Je ontwaakt uit de meest relaxte staat van zijn, en de dag ligt nog ver voor je. Probeer dit te koesteren, iets langer dan je normaal misschien doet. Pak dus niet meteen je telefoon erbij, en laat je ochtendroutine nog even op je wachten. Probeer dit moment van rust te pakken en te gebruiken voor iets positiefs. Voel of je nog aan ervaringen van gisteren denkt, of misschien hebt gedroomd, en probeer dat los te laten. Ook de dag van vandaag is nog niet begonnen. Er is alleen nu. En luister dan lekker naar mijn meditatie 🙂

Intentie zetten

Een intentie zetten is een fijne activiteit die je op dit moment kunt doen. Ik begeleid je daarin. In principe is het de leiding nemen over je eigen mindset, en dus over je dag. Je kunt je dag negatief, sacherijnig en op de automatische piloot beginnen. Dan ziet de rest van je dag er waarschijnlijk niet veel anders uit. Terwijl als je de dag kalm begint, en actief je mindset en dus je intentie bepaalt, kan je dag heel anders lopen. Ook gedurende dag kun je dan terug pakken op dit moment van rust, en de intentie die je hebt gezet. Dit hoeft echt niet in een keer te lukken, maar zie het als een uitdaging om te proberen!