Over Hunger for Life

Ik ben Tessa van der Neut, schrijfster achter Hunger for Life. Ik hou van sporten, eten en reizen en ben onwijs geïnteresseerd in de kracht van mindset.

Vanuit je mind begint, ontstaat en ontwikkelt alles. Ook stress en onzekerheid ontstaan daar. Maar het is toch jouw mind, die moet je toch kunnen sturen? Ik geef je uit eigen ervaring tips en tricks om controle te krijgen over je mind. Om juist een krachtige en positieve mindset te creëren.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door te sporten. Fysieke inspanning verhoogt je zelfvertrouwen en kan je ook helpen te ontspannen. Ik ben een beetje verslaafd aan sporten en deel mijn ervaringen en tips met je. Hoe je veilig sport en het leuker kunt maken voor jezelf, maar ook hoe je kunt herstellen.

Wie sport, moet eten. En het liefst zodat je je lichaam voedt, in plaats van alleen maar vult. Lekker, makkelijk en gezond zijn sleutelwoorden voor mijn recepten en foodinspiratie.

Ik ben gaan reizen om volledig los te raken van mijn vroegere mindset. En ook omdat het gewoon super leuk en inspirerend is. Ik deel mijn ervaringen en traveltips voor op je bucketlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *