Samenwerken met lifestyle blog

Als je op zoek bent naar een manier om samen te werken met een lifestyle blog, ben je bij Hunger for Life aan het juiste adres. Bijna dagelijks schrijf ik inspirerende blogs voor Nederlandse vrouwen die dol zijn op sporten, gezond eten, reizen en minfulness.

Samenwerken met Hunger for Life

Vanuit je mind begint, ontstaat en ontwikkelt alles. Ik deel vanuit eigen ervaring lessen en tips over mindfulness. Bewegen is een belangrijk onderdeel van balans, dus ik deel tips en ervaringen over bewegen, sporten en herstellen. Wie sport, moet eten, en dat het liefst gezond en makkelijk. Ik deel m’n tips en recepten op Hunger for Life. Reizen is voor mij dé manier om te resetten, ontspannen en geïnspireerd te raken; mijn traveltips moeten zeker op ieders bucketlist. Bekijk hieronder verschillende momenten waarop samenwerken met lifestyle blog Hunger for Life interessant is.

Een nieuw product of merk

Heb je een nieuw product of merk gelanceerd en wil je dit in de schijnwerpers zetten? Ik schrijf vaak over hypes of hot topics op het gebied van workouts, ingrediënen, gadgets en accessoires. Voor het uitlichten van nieuwe producten of merken is samenwerken een must. Ik heb zin om met je samen te werken en het doel wat je voor ogen hebt te bereiken.

Een interessante campagne

Ga je een interessante campagne opzetten voor een bepaald moment in het jaar? Supergaaf! Ik breng graag de volgers van Hunger for Life op de hoogte van jouw campagne. Deze dient uiteraard aan te sluiten bij mijn doelgroep. In de vorm van een blog op Hunger for Life in combinatie met promotie van je product op mijn social media kanalen, gaat dit natuurlijk lukken.

Bereiken van mindful vrouwen

Wil je met een bepaalde boodschap een grote groep Nederlandse, sportieve, reislustige, mindful vrouwen bereiken? Laat me weten wat jij over wilt brengen, wat je doelen zijn en waarom je met mij wilt samenwerken. Ik denk graag met je mee over de vorm, maar sta altijd open voor jouw ideeën en suggesties!

Reviewen of uittesten van producten

Ik schrijf vaker reviews over interessante artikelen voor sportieve vrouwen. Wil jij me een product laten testen? Dat kan! Ik schrijf een bericht van het uitpakken tot en met het gebruik van jouw product of dienst.

Mogelijkheden om samen te werken

Een samenwerking kan op verschillende manieren tot stand komen. Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen en neem vrijblijvend contact op!

  • Advertorial: ik schrijf een artikel van minimaal 300 woorden en breng dit onder de aandacht bij de doelgroep.
  • Bannering: op mijn lifestyle blog heb ik verschillende opvallende plaatsen om banners te plaatsen.
  • Social media: in combinatie met een andere vorm of afzonderlijk kan ik jouw product of dienst ook uitlichten op mijn social media kanalen.
  • Open: ik sta open voor allerlei leuke ideeën of suggesties!