WINACTIE: supervette wereldkaart op aluminium

De eerste winactie bij Hunger for Life is een feit! En het is echt een mega winactie, ook nog! Ik mag deze supermooie wereldkaart op aluminium, ter waarde van €79,95 weggeven! De kaart is turquoise gekleurd en heeft rode grenslijnen. De afmetingen zijn 90 bij 60 centimeter. Check mijn foto’s hieronder en lees verder als je wilt weten hoe je ‘m kunt winnen!

Reislust

Het hoort er een beetje bij als je graag reist, of graag droomt over reizen; een wereldkaart aan je wand. Bij mij hangt er een aan mijn slaapkamerwand. Zo droom ik ‘s avonds vaak weg bij de gedachte aan verre landen of herinneringen aan gemaakte reizen. Superfijn. En ‘s ochtends sta ik letterlijk op met de wereld aan mijn voeten! Aan te raden dus, maar hij hangt ook mooi boven een eettafel, of boven de bank.

Ben je verkocht? Dan heb ik wat leuks voor je, want jij kunt zo’n gave wereldkaart op aluminium winnen! Lees verder als je wilt weten hoe…

Win een wereldkaart

Wereldkaarten hoeven tegenwoordig geen ouderwetse uitstraling meer te hebben, soms hebben ze niet eens iets weg meer van een landkaart, maar meer van een kunstwerk. Dat maakt het ook juist leuk, want voor ieder interieur is dus wel een passende wereldkaart te vinden. Ook het materiaal hoeft niet meer van papier of stof te zijn. Voor een landelijk of industrieel interieur is een wereldkaart op hout hartstikke tof. Voor een wat strakker of stoer interieur, wil je misschien juist deze wereldkaart op aluminium winnen!

Wegdromen of nagenieten

Zelf maak ik veel foto’s op reis, zoals jullie waarschijnlijk niet is ontgaan. Vroeger maakte mijn moeder altijd nog uitgebreide fotoboeken, omdat we dan de foto’s lieten afdrukken. Tegenwoordig laad je ze vaak in op je computer, en doe je er verder niet veel mee. Ik probeer toch vaak nog kleine boekjes te maken van mijn reizen, of foto’s te laten afdrukken en op te hangen.

Nu heb ik dus ontdekt dat je je foto op aluminium kunt laten drukken; hoe gaaf is dat? Iedereen maakt tegenwoordig, zelfs met een telefoon al, kwalitatief waardige foto’s. Waardoor je ze dus makkelijk groot kunt laten afdrukken! Nooit meer oude kiekjes die zijn weggestopt op je computer, ergens in een mapje waar je nooit bij komt. Maar dagelijks genieten van je mooiste vakantie- of reisfoto’s!

Deze supervette wereldkaart op aluminium winnen?

Ik mag deze stoere wereldkaart op aluminium, ter waarde van €79,95, weggeven! De kaart is 90 bij 60 centimeter groot. Perfect voor boven je bed, bij de eettafel of boven je bank!

Wat kun je doen om deze wereldkaart op aluminium te winnen? Bijna niets, en dan maak je kans! Lees hieronder de voorwaarden. Ik maak de winnaar eind maart bekend!!

Tessa

Tessa is de oprichter van Hunger for Life. Een van haar grootste passies is sporten, naast filmen en bloggen. Ze houdt van lekker gezond eten en reizen. Ze mediteert graag en blogt ook over mindset en mindfulness.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *